Staklene tuš kabine po meri

Početna / Blog / Staklene tuš kabine po meri


Jedna od vodećih asocijacija na moderno kupatilo jeste prostranost. Moderna kupatila odišu veličinom, prozračnošću i svedenošću. Ove osobine kupatila odaju utisak svežine i ugodnosti. Jedan od načina da se postignu ovi efekti jeste što veće korišćenje stakla u uređenju. Staklo, zbog svoje teksture, prostor čini vizualno većim. Uz to, svetlost i svež vazduh lakše dopiru do prostorije ukoliko se u njoj nalaze prozori.

Još jedan od načina da se pametno iskoristi prostor kupatila jeste korišćenje tuš kabine. S obzirom da se uvek montiraju u uglu kupatila, one omogućavaju pametno korišćenje ostatka prostora. Vaše kretanje u kupatilu je dosta slobodnije i prirodnije ukoliko samo sebi niste namestili prepreke lošim uređenjem. Kupatilo je kutak kuće gde sa sebe spirate prašinu grada, ali i nervozu i stres. Tuširanje, pilinzi, maske i eterična ulja mnogima su zlatan deo nedelje, kada su posvećeni sebi i svom telu. Kupatila su tu da vam pomognu da se osećate dobro u svojoj koži.

Tuš kabine su u potpunosti funkcionalne, dugotrajne i postojane. Sa njima svoju rutinu kupanja ćete znatno olakšati i ubrzati. Idealan način da svoje kupatilo učinite još prostranijim i odvažnijim jeste ugradnjom staklenih tuš kabina. Staklene tuš kabine predstavljaju dodatak stakla u prostoru i time se dodatno dobija na preglednosti i veličini. 

Zidane tuš kabine prostor učine skučenim, a zavese morate menjati na određeni period. Opet, u današnje vreme je sve više samoprozvanih „majstora“ i nikada niste sigurni da li će dobro sazidati zid, nagib dna i slično. Staklene tuš kabine daju luksuzan izgled vašem kupatilu i odlično ste kombinuju sa bilo kojim pločicama. One mogu biti od providnog stakla, stakla u boji, stakla sa raznim elementima po sebi ili matiranog stakla.

Međutim, s ozirom da govorimo o potrebi za uređenjem kupatila po vašim zamislima, slobodna prodaja verovatno ne nudi tuš kabinu kao što ste vi zamislili. Na tržištu postoji nekoliko različitih vrsta tuš kabina sa nekoliko različitih dimenzija, ali to ne znači da ijedna od njih odgovara vašim zahtevima i uslovima kupatila. Stoga, da se ne biste zadovoljili nečim manje dobrim od vaše ideje, staklene tuš kabine po meri su idealo rešenje za vas.

Staklene tuš kabine po meri vam garantuju da će kupatilo dobiti onakav izgled kakav ste zamislili. Vaša obaveza je da objasnite vašu ideju i ostatak da prepustite profesionalcima. Tuš kabine po meri su unikatni komadi koji kupatilu daju posebnu notu. Kada izrađujete tuš kabine po meri to ima pregršt prednosti. Ona može biti bilo kakvog oblika, bilo kojih dimenzija i od bilo kog stakla. Takođe možete da birate da li će tuš kabina da ima kadicu ili će staklo da se montira direktno na pločice. Možete da birate da li će vrata da se otvaraju na klasičan način ili će pak biti klizna.

Staklene tuš kabine su jednostavne za održavanje. Staklene zidove tuš kabine možete tretirati bilo kojim sredstvom za čišćenje stakla. Do vaše redovnosti održavanja kupatila i temeljnosti je da li će staklo biti muzgavo, zamagljeno ili glanc čisto, kao novo. Tuš kabine se uglavnom ne ugrađuju do plafona, tako da je strujanje vazduha omogućeno i nikada vam neće biti previše sparno tokom tuširanja.

Osim sto tuš kabine po meri izgledaju stilski zahvaljujući svojoj unikatnosti, postoje različiti načini da je dodatno dekorišete. Osim klasične kadice, imate opciju da naručite tuš kabinu sa kadicom sa delom za sedenje. Ova tuš kabina vam olakšava rutinu kupanja i pruža vam mogućnost da se dodatno opustite i uživate u čarima sapunice i čistoće. Uvek imate opciju da napravite i nekoliko stepenika do ulaza u tuš kabine i time približite utisak bazena ili džakuzija. Dodatne police za vaše kupke, šampone, sunđere i losione uštedeće vam prostor i olakšaće vam sortiranje i snalaženje sa kozmetikom.

Kupatilo je prostor doma koji treba da vam garantuje svežinu, lagodnost i čistoću. Kao što želite u svakoj sobi da se osećate komforno i harmonično, tako treba da bude i sa kupatilom. Bez obzira kojih je ono dimenzija, vi treba da ga uredite na takav način da bude idealno za vas i vaše potrebe. Staklene tuš kabine po meri su sjajan način da uredite vaše kupatilo po najmodernijim i najpraktičnijim standardima.